Tibu Organizer de online organizer!
Toevoegen aan Tibu agenda

Tibu agenda button

Met de unieke Tibu agenda button kunnen bezoekers van een website snel en eenvoudig afspraken of evenementen aan hun digitale agenda toevoegen.

Het plaatsen van slechts enkele regels code in je site is voldoende om jouw afspraak of evenement extra onder de aandacht van je bezoekers te brengen.
Enkele unieke eigenschappen van de Tibu agenda button:

Maak mijn Tibu agenda button aan!

Eenvoudig en gratis toe te voegen aan elke site
Handig voor zowel de website bezoeker als eigenaar
Werkt samen met alle populaire digitale agenda's
Veilige SSL omgeving

Eenvoudig aan de agenda toevoegen

Eenvoudig en gratis toe te voegen aan elke site

De HTML code voor je persoonlijke Tibu agenda button maak je gemakkelijk aan op onze code pagina. Kies een design voor je button en voer de eigenschappen van je afspraak of evenement in. Wij creëren de kant en klare code voor je die je meteen in je webpagina kunt opnemen. Dat is alles!

Wil je meerdere buttons plaatsen of de buttons dynamisch genereren? Geen probleem! Je kan de parameters in de code zelf invullen en zo de buttons geheel naar wens aanpassen. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos!

Handig voor je website

Handig voor zowel de website bezoeker als eigenaar

De Tibu agenda button is niet alleen erg handig voor de bezoekers van je site. Het plaatsen van jouw afspraak of evenement in de agenda van de bezoeker verhoogt de kans dat hij daadwerkelijk aanwezig is aanzienlijk! Daarnaast biedt het beschrijving veld in de afspraak unieke promotiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan speciale aanbiedingen en diensten.

Aan het plaatsen en het gebruik van de Tibu agenda button zijn geen kosten verbonden. Ook een Tibu account is niet noodzakelijk. Iedereen kan de Tibu agenda button dus op zijn site plaatsen!

Werkt met alle electronische agenda's

Werkt samen met alle populaire digitale agenda's

De Tibu agenda button werkt niet alleen samen met de Tibu agenda maar biedt je bezoekers ook de mogelijkheid de afspraak op te slaan in het iCalendar formaat. Hiermee slaat hij de afspraak zonder installatie van plugins gemakkelijk op in alle populaire digitale agenda's zoals Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Apple iCal, Novell Groupwise, Windows Calendar, Lotus Notes, Google Calendar etc.

De gebruiker heeft enkel een Tibu account nodig om de afspraak in een Tibu agenda op te slaan.Voor het opslaan in o.a. Outlook, iCal etc. is geen account noodzakelijk. Iedereen kan de Tibu agenda button dus gebruiken!

Veilige omgeving

Veilige SSL omgeving

De Tibu agenda button werkt geheel over een HTTPS/SSL beveiligde verbinding. Dit biedt als voordeel dat de gegevens van de afspraak en de gebruiker niet zichtbaar zijn voor anderen.

Bovendien kan de button op HTTPS beveiligde sites geplaatst worden zonder dat de gebruiker wordt geconfronteerd met beveiligingswaarschuwingen.


© 2009 Tibu - Alle rechten voorbehouden

Online Organizer Rondleiding Gebruiksvoorwaarden Privacy Contact