Tibu voegt unieke agenda kaart toe aan online agenda!

1-9-2009

In Tibu was het al langer mogelijk om de locatie van contactpersonen en afspraken op een geïntegreerde map te bekijken. Vanaf nu is er echter een speciale agenda kaart aan de online agenda toegevoegd.

Met de agenda kaart is het mogelijk je planning voor een bepaalde periode te visualiseren op een kaart. In de kaart kun je eenvoudig de details van de afspraak bekijken door op een afspraakmarkering te klikken.

Tibu Agenda Kaart Het zoomsysteem zorgt ervoor dat alle afspraken in de geselecteerde periode optimaal worden weergegeven. Overlappende locaties worden automatisch bij elkaar geplaatst en met een + gemarkeerd. Door op een samengestelde + markering te klikken zoom je automatisch in naar de onderliggende markeringen. Afspraken met een onbekende locatie worden in een apart kader benoemd zodat je geen afspraken over het hoofd kan zien.

Voor de berekening van de locaties van de afspraken in je online agenda wordt gebruik gemaakt van het reeds in Tibu aanwezige locatiesysteem. Dit intelligente systeem zet locaties als "Thuis" en "Kantoor" automatisch om naar de locatiegegevens in je profiel.

Op dit moment is de agenda kaart nog experimenteel en is het aantal tegelijk te bekijken afspraken gelimiteerd tot 15. Naar verwachting zal dit aantal in een later stadium worden uitgebreid.
Laat ons weten wat je vindt van de agenda kaart via Info@tibu.nl !


© 2009 Tibu - Alle rechten voorbehouden

Online Organizer Rondleiding Gebruiksvoorwaarden Privacy Contact