Nieuwe Tibu release online met o.a. meer afspraakmogelijkheden.

17-10-2009

Afgelopen nacht hebben we een nieuwe versie van Tibu online geplaatst waarin we de nodige verbeteringen hebben verwerkt. Zo is onder andere het afspreken met je vrienden een stuk makkelijker geworden. Daarnaast zijn er vele verbeteringen aangebracht waardoor Tibu nu nog sneller en stabieler zijn werk doet dan voorheen.

Tibu Agenda KaartEen veelgehoord verzoek van onze gebruikers was de mogelijkheid om ook contacten die (nog) niet als contactpersoon in Tibu staan aan een afspraak toe te kunnen voegen. Deze mogelijkheid is nu in het afspraakformulier aanwezig. Daarnaast is het toevoegen van meerdere bestaande contactpersonen eenvoudiger gemaakt. Een afspraak plannen met anderen is nu een kwestie van enkele muisklikken.

Ook aangepakt is de vervelende compatibiliteitsmelding die sommige Internet Explorer 8 gebruikers kregen na het inloggen in hun account. Tibu is hiermee volledig geschikt voor het gebruik in Internet Explorer 8.

Wij van Tibu vinden de mening van onze gebruikers erg belangrijk. Heb je ideeën of opmerkingen over het gebruik van Tibu laat het ons dan weten! Neem hier contact met ons op.


© 2009 Tibu - Alle rechten voorbehouden

Online Organizer Rondleiding Gebruiksvoorwaarden Privacy Contact