Tibu Organizer de online organizer!
Online Agenda

Online Agenda

Zo makkelijk kan een online agenda zijn!

Met de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur van Tibu voelt iedereen zich meteen thuis! Door de verschillende views en het gebruik van verschillende kleuren en pictogrammen heb je snel overzicht in je online agenda.
En afspraken pas je eenvoudig aan door deze te verslepen naar een andere dag of tijdstip.
Meer..

Afspraak plannen

Afspraken plannen

Verstuur en beheer uitnodigingen in een handomdraai!

Bekijk de beschikbaarheid van je contactpersonen en voeg ze toe aan een afspraak. Je contactpersoon krijgt de uitnodiging in zijn online agenda binnen.
Geen Tibu? Dan sturen we hem of haar een de uitnodiging per mail. En pas je de afspraak aan dan brengen we je genodigden meteen op de hoogte!
Meer..

Agenda Kaart

Geïntegreerde maps

Je agenda en contactpersonen op de kaart!

Alleen bij Tibu zie je de locatie van je afspraken en contactpersonen op een geïntegreerde kaart.
En dankzij de unieke agenda kaart kun je zelfs je online agenda op de kaart bekijken voor een supersnel inzicht in je planning!
Meer..

Afspraak herinnering

SMS en online herinneringen

Vergeet nooit meer afspraken en verjaardagen!

In Tibu stel je eenvoudig herinneringen in voor afspraken en verjaardagen. De herinnering ontvang je op het door jou gewenste moment in Tibu of per SMS.
Vergeten afspraken en verjaardagen behoren dus definitief tot het verleden!
Meer..

Contactpersonen

Contactpersonen

Alle gegevens altijd en overal bij de hand!

In de Tibu contactpersonenlijst staan alle gegevens van je contactpersonen overzichtelijk gerangschikt. Met één druk op de knop voeg je een verjaardag toe aan je online agenda of stuur je een bericht.
De lijst kun je helemaal naar eigen wens aanpassen en eenvoudig exporteren naar o.a. Excel en PDF. En dankzij Tibu Share blijven de gegevens altijd up to date!
Meer..

Importeren en Exporteren

Importeren en Exporteren

Importeer supersnel bestaande agenda's en contactpersonen!

Maak je reeds gebruik van een electronische agenda? Geen probleem! Tibu biedt uitgebreide mogelijkheden voor het importeren en exporteren van afspraken en agenda's. En je contactpersonen importeer je eenvoudig met onze unieke importwizard!
Meer..

Tibu Share

Tibu Share

Deel eenvoudig agenda- en profielgegevens!

Dankzij Tibu Share ben je altijd up to date. Wijzigt je contact zijn of haar profielgegevens dan worden de wijzigingen automatisch verwerkt in je contactpersonenlijst.
Bovendien kun je met Tibu Share eenvoudig je beschikbaarheid of agenda delen. Een afspraak maken was nog nooit zo eenvoudig!
Meer..

Berichten en SMS

Tibu berichten en SMS

Eenvoudig contact met je contactpersonen en altijd up to date!

Met de uitgebreide bericht mogelijkheden van Tibu is in contact blijven met je vrienden een fluitje van een cent. Daarnaast kun je met Tibu rechtstreeks vanuit je organizer eenvoudig SMS berichten versturen. Bepaal je graag zelf hoe je op de hoogte blijft? In je instellingen kun je exact aangeven wanneer en hoe we je op de hoogte moeten houden via mail en SMS. Meer..


© 2009 Tibu - Alle rechten voorbehouden

Online Organizer Rondleiding Gebruiksvoorwaarden Privacy Contact